Terveytesi ja hyvinvointisi tueksi

Vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet

5-TehoMagnesium Plus

Lisätietoja

Magnesium-sinkki-B6-vitamiinijauhevalmiste. Erittäin hyvin imeytyvä, raikkaan sitruunanmakuinen tuote.

Erinomaisen monipuolinen ja tehokas supertuote, joka edistää normaalia proteiinisynteesiä, hiilihydraatti- ja rasvahappoaineenvaihduntaa sekä normaalia happo-emäsaineenvaihduntaa. Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää elektrolyyttitasapainoa, hermoston toimintaa ja normaalia energia- ja glykogeeniaineenvaihduntaa. Edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä veren punasolujen normaalia muodostumista. Tuotteen sisältämä sinkki osallistuu solujen jakautumisprosessiin ja edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Se myös edistää hiusten ja kynsien pysymistä normaaleina sekä normaalia hedelmällisyyttä ja lisääntymistä. Magnesiumilla on rooli solun jakautumisprosessissa ja se edistää normaalia lihasten toimintaa ja proteiinisynteesiä sekä psykologista toimintaa. Lisäksi magnesium auttaa ylläpitämään normaalia luustoa ja hampaita.

Erityisesti kovaa ja tavoitteellisesti treenaavalle erittäin merkityksellistä on se, että 5-TehoMagnesium Plus edistää hormonitoiminnan säätelyä mm. veren testosteronitasojen pysymistä normaalina.

5-TehoMagnesium Plus sisältää parhaat, toisiaan synergisesti tukevat ainekset parhaiten imeytyvissä muodoissaan riittävinä ja oikeasti vaikuttavina annoksina.

Valmistettu Suomessa.

 

Ainekset: Dekstroosi, magnesiumsitraatti, magnesiumglukonaatti, magnesiumsulfaatti, akaasiakuitu, aromiaine, sinkkimonometioniini ja pyridoksiinihydrokloridi.

Vuorokausiannos: 7,5 g
Pakkauskoko: 300 g
Paras käyttöajankohta: Noin puoli tuntia ennen iltapalaa ns. tyhjään mahaan.
Ominaismaku: Sitruuna

 

Suositeltava vuorokausiannos (7,5 g) sisältää:
Magnesium 330 mg 88 %
Sinkki 22 mg 220 %
B6-vitamiini 7,7 mg 550 %
% = % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 

Osta nyt

pH Plus Emäsjuoma

Lisätietoja

FinnMax pH Plus Emäsjuomajauhe koostuu emäksisistä mineraaleista (kalsium, magnesium, kalium ja natrium). Lisäksi tuote sisältää hieman myös sitruunahappoa, jonka aineenvaihduntatuotteet elimistössä ovat orgaanisille hapoille tyypilliseen tapaan emäksisiä. pH Plus Emäsjauheeseen on valittu vain tehokkaimmat happamuutta neutralisoivat kivennäisaineyhdisteet. Lisäksi huomiota on kiinnitetty myös kivennäisaineiden järkevään keskinäiseen suhteeseen: pH Plus Emäsjuomajauhe sisältää kaliumia kaksi kertaa enemmän kuin natriumia.

Valmistettu Suomessa.

 

Ainekset: Trikalsiumsitraatti, kaliumbikarbonaatti, magnesiumsitraatti, natriumbikarbonaatti ja sitruunahappo.
Vuorokausiannos: 5 g
Pakkauskoko: 300 g
Paras käyttöajankohta: Tyhjään mahaan n. 30 minuuttia ennen ateriaa
Ominaismaku: Raikas, melko neutraali

 

Suositeltava vuorokausiannos 5 g sisältää:
Trikalsiumsitraattia 500 mg
Kaliumbikarbonaattia 1280 mg
Magnesiumsitraattia 1055 mg
Natriumbikarbonaattia 915 mg
joista:
– Kalsium 316 mg 40 %
– Magnesium 120 mg 40 %
– Kalium 500 mg *
– Natrium 250 mg *
% = % vuorokautisen saannin vertailuarvosta
* = vuorokautisen saannin vertailuarvoa ei ole määritetty

 

Osta nyt

C-500

Lisätietoja

Puhdasta, 100 %:sta C-vitamiinia jauheena. Todella kätevä käyttää ja annostella. 200 gramman pakkaus riittää todella pitkään ja on suhteelliselta hinnaltaan erittäin edullinen. Et maksa mistään ylimääräisestä. Ylivoimaisesti edullisin C-vitamiinivalmiste suhteessa sisältönsä määrään. 400 vuorokausiannosta!

C-vitamiini lisää raudan imeytymistä, edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä, edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, edistää normaaleja psykologisia toimintoja, edistää hermoston normaalia toimintaa, edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa, edistää normaalia kollageenin muodostumista sekä edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen. Pakattu Suomessa.

 

Ainekset: Askorbiinihappo eli C-vitamiini 100 %
Vuorokausiannos: 500 mg
Pakkauskoko: 200 g
Paras käyttöajankohta: Ruokailun yhteydessä

 

Suositeltava vuorokausiannos (500 g) sisältää:
C-vitamiini 500 mg 625 %
% = % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 

Osta nyt

3-TehoMagnesium

Lisätietoja

Nimensä mukaisesti kolmesta eri magnesiumyhdisteestä koostettu erittäin tehokkaasti imeytyvä jauhemainen magnesiumvalmiste. Tuotteen sisältämät eri magnesium muodot täydentävät toisiaan. Vatsaystävällisempi kuin useimmat muut magnesiumvalmisteet. Tuotteeseen lisätty akaasiakuitu vähentää omalta osaltaan mahdollisia vatsaoireita. Raikkaan sitruunan makuinen.

Magnesium on elimistön toiminnan kannalta erittäin tärkeä aine, sillä se mm. osallistuu elimistössä satoihin aineenvaihdunnan reaktioihin, auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta, edistää elektrolyyttitasapainoa, hermoston toimintaa ja normaalia energia-aineenvaihduntaa. Magnesiumilla on rooli solun jakautumisprosessissa ja se edistää normaalia lihasten toimintaa ja proteiinisynteesiä sekä psykologista toimintaa. Lisäksi magnesium auttaa ylläpitämään normaalia luustoa ja hampaita Näin ollen riittävä magnesiumin saanti on tärkeää kaikille mutta erityisesti minkä tahansa lajin urheilijalle.

Valmistettu Suomessa.

 

Ainekset: Dekstroosi, magnesiumsitraatti, magnesiumglukonaatti, magnesiumsulfaatti, akaasiakuitu ja aromiaine.
Vuorokausiannos: 7,5 g
Pakkauskoko: 300 g

Paras käyttöajankohta: Iltapalan yhteydessä
Ominaismaku: Sitruuna

 

Suositeltava vuorokausiannos (7,5 g) sisältää:
Magnesium 330 mg 88 %
% = % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

 

Osta nyt

D3-vitamiini 50 µg

Lisätietoja

Vahva D3-vitamiinikapseli. D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia hyvin imeytyvässä muodossa.

D-vitamiini on tärkeä tekijä elimistössä, sillä se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä, veren normaalia kalsiumtasoa, luiden pysymistä normaaleina, hampaiden pysymistä normaaleina sekä normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

 

Ainekset: Stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa, kolekalsiferoli (lanoliini), pintakäsittelyaine magnesiumstearaatti, liivate (kapseli; naudasta) ja väriaine titaanidioksidi.

Vuorokausiannos: Yksi (1) kapseli

Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää: 50 mikrog D3-vitamiinia.

Pakkauskoko: 150 kapselia / 90 g

Osta nyt