Terveytesi ja hyvinvointisi tueksi

Nivelterveysvalmisteet

MSM

Lisätietoja

100 % jauhemaista metyylisulfonyylimetaania. MSM on orgaaninen rikkiyhdiste, jota on luonnostaan jokaisen ihmisen kehossa. Rikki puolestaan on tärkeä alkuaine kaikille eliöille, sillä se on osa aminohappoja metioniinia ja kysteiinia ja siten tärkeä osa kehon proteiineja. MSM on vaaleaa, useimpien mielestä melko kitkerän makuista jauhetta. MSM-jauhe liukenee hyvin nesteisiin ja sen annostelu on helppoa purkissa olevan mittalusikan avulla. Erittäin korkealaatuinen, puhtaus 99,95 %. Pakattu Suomessa.

 

Ainekset: Metyylisulfonyylimetaani 100 %
Vuorokausiannos: 1,2-2,4 g
Pakkauskoko: 100 g ja 500 g
Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä
Ominaismaku: Melko voimakas, rikkimäinen

 

Osta nyt

Hainrustojauhe

Lisätietoja

Hainrustojauhe on 100 % kuivattua, puhdistettu ja jauhettua hainrustoa. Hainrustojauhe sisältää samoja rakenneosia kuin nivelet, iho, sidekudokset ja verisuonet.

Ruston luonnollinen uusiutumiskyky heikkenee väistämättä iän myötä. Hyvään nivelterveyteen kannattaa kiinnittää huomiota jo silloin, kun varsinaisia vaivoja ei vielä ole tai ne ovat vasta hyvin lieviä. Tämä on perusteltua varsinkin, kun tiedetään, että nivelvaivat voivat joskus syntyä hyvinkin nopeasti, mutta ne paranevat aina hitaasti. Pakattu Suomessa.

 

Ainekset: Hainrustojauhe 100 %
Vuorokausiannos: 0,2 g
Pakkauskoko: 100 g
Paras käyttöajankohta:Aterian yhteydessä

Ominaismaku: Neutraali

NivelMax Combi kapselit

Lisätietoja

Tehokas kapselimuotoinen valmiste, jossa yhdistyvät jo yksinäänkin tehokkaat glukosamiinisulfaatti, kodroitiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM) ja inkivääriuute yhteen ja samaan tehotuotteeseen. Toimiva ja turvallinen yhdistelmätuote. Parhaiden raaka-aineiden yhdistelmä takaa tehokkaan vaikutuksen.

 

Ainekset: Glukosamiinisulfaatti, kondroitiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM), inkivääriuute, liivate (kapseli; naudasta) ja väriaine titaanidioksidi.

Vuorokausiannos: Kaksi (2) kapselia

Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää: 500 mg glukosamiinisulfaattia, 400 mg kondroitiinisulfaattia, 400 mg MSM:ää ja 100 mg inkivääriuutetta.

Pakkauskoko: 150 kapselia
Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä

 

Osta nyt

NivelMax Combi

Lisätietoja

Jauhemainen tuote, joka sisältää yhdessä ja samassa tuotteessa glukosamiinisulfaatin, metyylisulfonyylimetaanin (MSM) sekä hainrustojauheen ja hainrustouutejauheen. Mansikanmakuinen jauhe, joka on helppo nauttia. Valmistettu Suomessa.

 

Ainekset: Glukosamiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM), hainrustojauhe ja hainrustouutejauhe
Vuorokausiannos: 3 g
Pakkauskoko: 20 g
Paras käyttöajankohta:Aterian yhteydessä

Ominaismaku: Mansikka

 

OptiMSM

Lisätietoja

FinnMax OptiMSM on 100 % hiutalemaista metyylisulfonyylimetaania. Hiutalemaiseen muotoon tehdyn MSM:n etuna on sen jauhemaista muotoa vähäisempi paakkuuntuvuus, MSM on orgaaninen rikkiyhdiste, jota on luonnostaan jokaisen ihmisen kehossa. Rikki puolestaan on tärkeä alkuaine kaikille eliöille, sillä se on osa aminohappoja metioniinia ja kysteiinia ja siten tärkeä osa kehon proteiineja. MSM on vaaleaa, useimpien mielestä melko kitkerän makuista jauhetta. MSM-hiutaleet liukenevat hyvin nesteisiin. OptiMSM:n annostelu on helppoa purkissa olevan mittalusikan avulla. Pakattu Suomessa.

 

Ainekset: Metyylisulfonyylimetaani 100 %

Vuorokausiannos: 1,2-2,4 g

Pakkauskoko: 250 g ja 500 g
Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä

Ominaismaku: Melko voimakas, rikkimäinen

 

Osta nyt