Terveytesi ja hyvinvointisi tueksi

Muut valmisteet

 

Kofeiini

Lisätietoja

100 % kofeiinijauhe. Riittoisa pakkaus kofeiinijauhetta. Todella kätevä käyttää esimerkiksi tankkaus- ja treenijuomissa. Pakattu Suomessa.

Yksi purkillinen vastaa peräti kahdeksaa perinteistä kofeiinitablettipurkkia (100 tablettia á 100 mg)!

 

Ole tarkka annostelussa ja noudata annostusohjetta!

 

Ainekset: Vedetön kofeiini

Vuorokausiannos: 100 mg

Pakkauskoko: 80 g

Paras käyttöajankohta: Esim. noin 30 minuuttia ennen harjoittelua

Ominaismaku: Karvas

Yhdestä purkillisesta saat peräti 800 kerta-annosta (á 100 mg)!

 

Osta nyt

OrhiMax

Lisätietoja

Tuotteeseen on koottu yhdistelmä tehokkaita ja samalla täysin turvalliset ainesosat molemmille sukupuolille. OrhiMax sisältää aminohapot L-arginiinin, L-ornitiinin ja D-asparagiinihapon sekä tribulus terrestris kasviuutteen yhdessä, keskenään tarkkaan harkituissa ja testatuissa suhteissa. Erinomainen tuote niin normaalia arkea, kuntosalia kuin makuukamariakin ajatellen. Jauhemainen valmiste.

Valmistettu Suomessa.

 

Ainekset: D-asparagiinihappo, L-arginiini, tribulus terrestris ja L-ornitiinihydrokloridi
Vuorokausiannos: 3 g
Pakkauskoko: 150 g
Paras käyttöajankohta: Iltapalan yhteydessä
Ominaismaku: Voimakas

 

Osta nyt

Beeta Ekdysteroni

Lisätietoja

Beeta ekdysteroni on kasviuute. Beeta Ekdysteroni ei vaikuta elimistön omaan hormonitoimintaan ja tuote soveltuukin yhtä hyvin sekä miehille että naisille. Oikein käytettynä tuotteen vaikutus alkaa tuntua nopeasti ja tulee yhä selvemmäksi käyttöajan jatkuessa. Tärkeää on käyttää tuotetta yhdistettynä runsasproteiiniseen ruokavalioon ja riittävällä, kehon painon mukaan määräytyvällä annostuksella. Lisäksi on syytä huomata, että vuorokauden kokonaisannos kannattaa jakaa mahdollisimman useaan pienempään kerta-annokseen, jotka nautitaan aina proteiinipitoisen aterian yhteydessä.

Valmistettu Suomessa.

 

Ainekset: Maltodekstriini, dekstroosi ja beeta ekdysteroni.
Vuorokausiannos: 3-6 g, sisältää 300-600 mg beeta ekdysteronia. Annostus tulee täsmätä painoon suhteella 5 mg beeta ekdysteronia/painokilo. Esimerkiksi 60 kiloisella tämä tarkoittaa 300 mg ja 90 kiloiselle 450 mg beeta ekdysteronia vuorokaudessa. Purkissa oleva yksi mittalusikallinen sisältää 50 mg beeta ekdysteronia.
Pakkauskoko: 150 g
Paras käyttöajankohta: Proteiinipitoisen ruuan yhteydessä. Vuorokauden kokonaisannos jaettuna mahdollisimman usealle aterialle
Ominaismaku: Voimakas

 

Osta nyt

Tribo

Lisätietoja

Tribo on tarkkaan valikoitua ja korkealaatuista Tribulus terrestristä sisältävä tuote. Tribossa tribulus terrestris on 100 % jauheena eli kaikki mitä purkissa on, on mittalusikkaa lukuun ottamatta tribulus terrestristä. Puheet vahvimmasta tribulus -valmisteesta voi lopettaa saman tien, kun toteaa, että Tribossa tribulus terrestristä on 200 g. Ja yhdestä purkista saat peräti sata (100) kahden (2) gramman vuorokausiannosta! Tribon saponiinipitoisuus on vakioitu 41 prosenttiin. Tribulus terrestris ei ole doping-aine, mutta Triboa ei suositella kilpaurheilijoille. Pakattu Suomessa.

 

Ainekset: Tribulus Terrestris 100 %
Vuorokausiannos: 2 g
Pakkauskoko: 200 g
Paras käyttöajankohta: Puolet vuorokausiannoksesta aamulla ja toinen puoli illalla
Ominaismaku: Voimakas

 

Osta nyt