Terveytesi ja hyvinvointisi tueksi

Kreatiinivalmisteet

Kreatiini lisää fyysistä suorituskykyä lyhytkestoisissa, toistuvissa korkea intensiivisissä suorituksissa. Hyödyn saamiseksi päivittäisen kreatiiniannoksen tulee olla 3 g. Kreatiinituotteet on tarkoitettu ainoastaan aikuisille, jotka suorittavat korkea intensiivisiä harjoituksia.

3-TehoKreatiini

Lisätietoja

Kaikki mitä kreatiini voi tarjota yhdessä ja samassa tuotteessa. Yhdistämällä kolme erilaista kreatiinimuotoa keskenään juuri oikeissa suhteissa on saatu koottua synergistisesti yhteen kaikkien kolmen kreatiinimuodon edut. Tämän seurauksena 3-TehoKreatiinin pieni käyttömäärä riittää eikä tankkausta tarvita.

Valmistettu Suomessa.

 

Käyttötarkoitus: Kreatiinimonohydraatti, kreatiinipyruvaatti ja kreatiinisitraatti.

Pakkauskoko: 200 g

Vuorokausiannos: 3-6 g
Paras käyttöajankohta: Aamulla tyhjään mahaan sekä treenipäivinä ennen harjoitusta, vaihtoehtoisesti myös harjoituksen jälkeen
Ominaismaku: Hapan

Kokeile ja löydä todellinen kapasiteettisi!

 

Osta nyt

CreaMax

Lisätietoja

Puhdasta kreatiinimonohydraattijauhetta. Kreatiinimonohydraatti on ns. peruskreatiini eli kaikkein yleisemmin käytetty kreatiinimuoto. Kreatiinimonohydraatille tyypillisenä ominaisuutena on, että sen nauttiminen saattaa lisätä lihassolujen sisäistä nestemäärää, joka näkyy ja tuntuu painonnousuna kreatiinimonohydraatin käytön aikana. Pakattu Suomessa.

 

Ainekset: Kreatiinimonohydraatti 100 %
Vuorokausiannos: 2-5 g
Pakkauskoko: 200 g ja 500 g
Paras käyttöajankohta: Ennen harjoitusta ja/tai harjoituksen jälkeen
Ominaismaku: Neutraali

 

Osta nyt

Sport Kreatiinipyruvax

Lisätietoja

Kreatiinia ja pyruvaattia kemiallisesti toisiinsa sitoutuneena. Sisältää kaksi vaikuttavaa ainetta, kreatiinin ja pyruvaatin. Erinomainen liukoisuus nesteisiin. Ei aiheuta juurikaan painonnousua. Hyvä valinta paitsi kaikkiin painoluokkalajeihin myös kestävyysurheilijalle. Pakattu Suomessa.

 

Ainekset: Kreatiinipyruvaatti 100 %
Vuorokausiannos: 2,5-5 g
Pakkauskoko: 200 g
Paras käyttöajankohta: Aamulla tyhjään mahaan sekä treenipäivinä ennen harjoitusta, vaihtoehtoisesti myös harjoituksen jälkeen
Ominaismaku: Neutraali

 

Osta nyt

Sport Kreatiinisitraatti

Lisätietoja

Kreatiinisitraatti on puhtaan kreatiinin ja sitruunahapon muodostama yhdiste. Kreatiinisitraatin happamuuden vuoksi Sport Kreatiinisitraatin kreatiinin liukoisuus nesteisiin on aivan omaa luokkaansa. Kreatiinisitraattia tarvitseekin käyttää vain treenipäivinä pieni annos ennen ja jälkeen harjoituksen, tankkausta ei tarvita. Ei vaikuta juurikaan kehonpainoon, joten on hyvä valinta mm. painoluokkaurheilijoille. Pakattu Suomessa.

 

Ainekset: Kreatiinisitraatti 100 %
Vuorokausiannos: 4 g harjoittelupäivinä (2 g ennen treeniä ja 2 g treenin jälkeen)
Pakkauskoko: 200 g
Paras käyttöajankohta: Ennen harjoitusta ja harjoituksen jälkeen
Ominaismaku: Hapan

 

Osta nyt