Terveytesi ja hyvinvointisi tueksi

Kapselivalmisteet

 

Tehokurkumiini

Lisätietoja

Tehokurkumiini

Erittäin tehokkaasti imeytyvä kurkumauutekapseli. Kurkumauute on huomattavasti kurkumajauhetta vahvempaa ja tässä tuotteessa oleva kurkumauute sisältää peräti 80 % kurkuminoideja. Lisäksi vaikuttavana aineen on cayennepippuriuutetta, jolla on osittain samanlaisia vaikutuksia kurkuman kanssa ja joka potensoi kurkuman vaikutuksia. Tärkeänä osana tehoyhdistelmässä on mukana mustapippuriuute (piperiini), joka jo yksinään nostaa kurkumauutteen imeytymisen 20-kertaiseksi verrattuna pelkän kurkumauutteen nauttimiseen ilman sen imeytymistä tehostavia ainesosia. Kokeile ja tunne teho!

Tuote on täysin kasviperäinen.

Ainekset: Stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa, cayennepippuriuute (Capsicum annuum), kurkumauute, mustapippuriuute ja vegekapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Vuorokausiannos: Kaksi (2) kapselia

Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää: 50 mg kurkumauutetta (80 % kurkuminoideja), 200 mg cayennepippuriuutetta, 5 mg mustapippuriuutetta (piperiini).

Pakkauskoko: 100 vegekapselia / 70 g

 

Osta nyt

SeriMax

Lisätietoja

SeriMax

SeriMax on vahva fosfatidyyliseriiniä (fosfoseriiniä) sisältävä valmiste. Fosfatidyyliseriini eristetään soijasta ja se on yksi fosfolipideistä, joita esiintyy kaikissa ihmisen elimistön solukalvoissa.

Ainekset: Fosfatidyyliseriini (soijasta), emulgointiaine auringonkukkalesitiini, stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa, pintakäsittelyaine magnesiumstearaatti, paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, liivate (kapseli; naudasta) ja väriaine titaanidioksidi.

Vuorokausiannos: 1-3 kapselia, sisältää 100-300 mg fosfatidyyliseriiniä

Pakkauskoko: 100 kapselia

Paras käyttöajankohta: Aamupalan yhteydessä ja harjoittelun jälkeen palaumisjuoman/-aterian yhteydessä

 

Osta nyt

5-TehoEntsyymi

Lisätietoja

Tehokas entsyymivalmiste, joka sisältää yhdessä yhteensä viisi erilaista ruoansulatusentsyymiä. Tehokas ja toimiva. Erinomainen koostumus, sisältää juuri kaiken tarpeellisen, mutta ei mitään turhaa.

Ainekset: Stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa, entsyymikompleksi, pintakäsittelyaine magnesiumstearaatti, liivate (kapseli; naudasta) ja väriaine titaanidioksidi.

Vuorokausiannos: 1-3 kapselia. Kapseli(t) nautitaan ruokailun yhteydessä nesteen kera aterian alkupuolella.

Vuorokausiannos (1-3 kapselia) sisältää: 50-150 mg entsyymikompleksi.

Yksi kapseli eli 50 mg entsyymikompleksia sisältää:

Amylaasi (SLL/STP-A-029) Min. 24000 U/g

Proteaasi (SLL/STP-P-021) Min. 6000 U/g

Laktaasi (SLL/STP-L-104) Min. 4000 U/g

Lipaasi (SLL/STP-L-016) Min. 1000 U/g

Sellulaasi (SLL/STP-C-021) Min. 200 U/g

Pakkauskoko: 90 kapselia / 60 g

 

Osta nyt

Inkivääri

Lisätietoja

Tehokas ja toimiva inkivääriuute pakattuna käteviin, nauttimisen helpoksi tekeviin kapseleihin.

Tuote on täysin kasviperäinen.

Ainekset: Inkivääriuute, stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa ja vegekapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa).

Vuorokausiannos: Kaksi (2) kapselia

Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää: 1000 mg inkivääriuutetta (gingerolipitoisuus 5 %).

Pakkauskoko: 100 vegekapselia / 70 g

 

Osta nyt

NivelMax Combi

Lisätietoja

Tehokas kapselimuotoinen valmiste, jossa yhdistyvät jo yksinäänkin tehokkaat glukosamiinisulfaatti, kodroitiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM) ja inkivääriuute yhteen ja samaan tehotuotteeseen. Toimiva ja turvallinen yhdistelmätuote. Parhaiden raaka-aineiden yhdistelmä takaa tehokkaan vaikutuksen.

Ainekset: Glukosamiinisulfaatti, kondroitiinisulfaatti, metyylisulfonyylimetaani (MSM), inkivääriuute, liivate (kapseli; naudasta) ja väriaine titaanidioksidi.

Vuorokausiannos: Kaksi (2) kapselia

Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää: 500 mg glukosamiinisulfaattia, 400 mg kondroitiinisulfaattia, 400 mg MSM:ää ja 100 mg inkivääriuutetta.

Pakkauskoko: 150 kapselia / 105 g

 

Osta nyt

D3-vitamiini 50 µg

Lisätietoja

Vahva D3-vitamiinikapseli. D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia hyvin imeytyvässä muodossa.

D-vitamiini on tärkeä tekijä elimistössä, sillä se edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, kalsiumin ja fosforin normaalia imeytymistä/hyödyntämistä, veren normaalia kalsiumtasoa, luiden pysymistä normaaleina, hampaiden pysymistä normaaleina sekä normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Ainekset: Stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa, kolekalsiferoli (lanoliini), pintakäsittelyaine magnesiumstearaatti, liivate (kapseli; naudasta) ja väriaine titaanidioksidi.

Vuorokausiannos: Yksi (1) kapseli

Vuorokausiannos (1 kapseli) sisältää: 50 mikrog D3-vitamiinia.

Pakkauskoko: 150 kapselia / 90 g

 

Osta nyt

Omega-3 Kalaöljy

Lisätietoja

Helppo tapa turvata välttämättömien omega-3 rasvahappojen saanti joka päivä. Omega-3 rasvahapoilla on runsaasti hyödyllisiä ominaisuuksia. Äidin DHA:n saanti tukee sikiön ja rintaruokinnassa olevan imeväisen aivojen ja silmien normaalia kehitystä. Jokainen kapseli sisältää 1000 mg kalaöljyä. Päiväannoksesta eli kahdesta kapselista EPAn ja DHAn osuus on yhteensä 600 mg. Järkevä täydennys ruokavalioon kaikille, mutta erityisesti silloin, jos ruokavalioon ei kuulu kalaa ollenkaan tai kalan osuus on vähäinen.

Ainekset: Kalaöljy ja luonnollinen E-vitamiiniöljy.
Kapseli: gelatiini, vesi ja glyseroli.

Vuorokausiannos: 2 kapselia. Sisältää 2000 mg kalaöljyä, josta EPA 360 mg ja DHA 240 mg.

Pakkauskoko: 200 pehmytkapselia

Paras käyttöajankohta: Ruokailun yhteydessä

 

Osta nyt

Total Fit CLA

Lisätietoja

Total Fit CLA on safloriöljystä valmistettua konjugoitua linolihappoa (CLA eli Conjugated Linoleic Acid). Erinomainen ja järkevä rasvahappolisä kaikille kunnostaan huolehtiville, niin urheilijoille, kuntoilijoille kuin laihduttajillekin. Total Fit CLA:n sisältämät cis-9,trans-11 ja trans-10,cis-12 -isomeerit ovat keskenään optimaalisessa suhteessa 50:50. Total Fit CLA on erittäin vahva CLA-valmiste, sillä jokaisen kapselin koko on 1000 mg ja jokainen kapseli sisältää siten peräti 800 mg CLA:ta.

Ainekset: Safloriöljy (80 % CLA) ja gelatiini (kapseli)
Vuorokausiannos: 3 kapselia. Sisältää 2400 mg CLA:ta
Pakkauskoko: 200 pehmytkapselia
Paras käyttöajankohta: Aamupalan yhteydessä, iltapäivällä esim. päiväkahvilla ja illalla iltapalan yhteydessä

 

 

Osta nyt