Terveytesi ja hyvinvointisi tueksi

HCT-tuotteet

HCT tuotesarja on FinnMax:n kehittämä tuotesarja kaikille kovanluokan treenaajille. Kun urheiluravinteita käytetään jatkuvasti ja paljon, ovat urheiluravinteiden korkea laatu, pakkausten riittoisuus sekä tuotteiden järkevä hinta kolme tekijää, jotka todella merkitsevät. HCT on suurten pakkauskokojen huippulaadukas ja silti hinnoiltaan erittäin kilpailukykyinen tuotesarja kaikille kovaa treenaaville ja paljon urheiluravinteita käyttäville.

HCT Ubikinoni 200 mg Koentsyymi Q10, 150 kapselia

Lisätietoja

Markkinoiden vahvin ubikinonivalmiste. Ubikinoni eli koentsyymi Q10 on ihmisen kaikissa soluissa esiintyvä rasvaliukoinen molekyyli. Ubikinonilla on tärkeä rooli solujen energiantuotannossa, sillä se toimii koentsyyminä solujen mitokondrioissa ATP:n muodostuksessa. Ubikinonia on erityisen runsaasti sydämessä, munuaisissa, maksassa ja haimassa. Elimistö itse valmistaa ubikinonia ja sitä saadaan myös jonkin verran ruoasta. Elimistön ubikinonipitoisuudet ovat korkeimmillaan n. 20 ikävuoden tienoilla.

 

Ainekset: Stabilointiaine mikrokiteinen selluloosa, ubikinoni (koentsyymi Q10), paakkuuntumisenestoaine piidioksidi, gelatiini (kapseli) ja väriaine titaanidioksidi.
Vuorokausiannos: 1 kapseli, sisältää 200 mg ubikinonia.
Pakkauskoko: 150 kapselia
Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä

HCT BCAA

Lisätietoja

Haaraketjuiset aminohapot (BCAA; branched-chain amino acids) leusiini, isoleusiini ja valiini yhdessä juuri oikeassa keskinäisessä suhteessa (kaksi osaa leusiinia, yksi osa isoleusiinia ja yksi osa valiinia). Elimistö käyttää kaiken fyysisen rasituksen aikana erittäin runsaasti haaraketjuisia aminohappoja. Mitä enemmän ja kovemmin harjoitellaan, sitä merkittävämpään rooliin haaraketjuiset aminohapot nousevat. Pakattu Suomessa.

 

Ainekset: L-leusiini 50 %, L-valiini 25 % ja L-isoleusiini 25 %
Vuorokausiannos: 10-20 g
Pakkauskoko: 1000 g
Paras käyttöajankohta: Ennen ja jälkeen harjoittelun ja tarvittaessa aterioiden yhteydessä
Ominaismaku: Neutraali

 

Osta nyt

HCT L-arginiini

Lisätietoja

100 % L-arginiinijauhe. L-arginiini toimii elimistössä yhtenä proteiinisynteesiin osallistuvista aminohapoista. Tämän lisäksi L-arginiini on elimistössä typpioksidin lähtöaine. FinnMax arginiini on valmistettu fermentointimenetelmällä eli tietty, spesifi bakteerikanta valmistaa kasvatusliuoksessa L-arginiinia käyttäen kasveista saatavaa glukoosia energianaan. Tällä tavoin valmistettu L-arginiini on erittäin puhdasta ja sen hyväksikäytettävyys ihmisen elimistössä on paras mahdollinen. Pakattu Suomessa.

 

Ainekset: L-arginiini 100 %
Vuorokausiannos: 3 g
Pakkauskoko: 
1000 g
Paras käyttöajankohta: Ennen nukkumaan menoa ja/tai ennen fyysisiä suorituksia
Ominaismaku: Voimakas, arginiinille ominainen

 

Osta nyt

HCT L-Glutamiini

Lisätietoja

100 % L-glutamiinijauhe. Glutamiini on valkea, neutraalin makuinen aminohappo. Glutamiinia on tavallisesti ihmiskehossa erittäin runsaasti, sillä monet elimet käyttävät sitä jatkuvasti paljon. Stressitilanteissa, kuten kovan fyysisen suorituksen aikana, elimistön glutamiinitaso voi pudota murto-osaan aikaisempaan tasoon nähden. Jos glutamiinin menetystä ei korvata muuten, ottaa elimistö tarvitsemansa glutamiinin purkamalla lihaskudosta. Glutamiinin nauttiminen onkin tärkeää erityisesti ennen harjoitusta ja heti harjoituksen jälkeen. Pakattu Suomessa.

 

Ainekset: L-glutamiini 100 %
Vuorokausiannos: 6-9 g
Pakkauskoko: 1000 g
Paras käyttöajankohta: Ennen ja jälkeen harjoituksen sekä ennen nukkumaan menoa
Ominaismaku: Neutraali

 

Osta nyt

HCT MSM

Lisätietoja

100 % jauhemaista metyylisulfonyylimetaania. MSM on orgaaninen rikkiyhdiste, jota on luonnostaan jokaisen ihmisen kehossa. Rikki puolestaan on tärkeä alkuaine kaikille eliöille, sillä se on osa aminohappoja metioniinia ja kysteiinia ja siten tärkeä osa kehon proteiineja. MSM on vaaleaa, useimpien mielestä melko kitkerän makuista jauhetta. MSM-jauhe liukenee hyvin nesteisiin ja sen annostelu on helppoa purkissa olevan mittalusikan avulla. Pakattu Suomessa.

 

Ainekset: Metyylisulfonyylimetaani 100 %
Vuorokausiannos: 2,5 g
Pakkauskoko:
 1000 g
Ominaismaku: Melko voimakas, rikkimäinen

 

Osta nyt

HCT Beeta-alaniini

Lisätietoja

Beeta-alaniinia 100 % jauheena. Beeta-alaniini on neutraalin tai lievästi makean makuinen aminohappo. Beeta-alaniinin vähäinen saanti on elimistössä omaa karnosiinin tuottoa rajoittava tekijä. Kun beeta-alaniinia nautitaan ravinteena, nousevat elimistön karnosiinitasot huomattavasti. Beeta-alaniinin nauttiminen saattaa aiheuttaa ihon kihelmöintiä, joka on vaaratonta. Tätä kihelmöintiä voi vähentää pienentämällä nautittavaa kerta-annosta ja ottaa vuorokauden kokonaisannoksen useammassa pienessä erässä. Beeta-alaniini liukenee helposti nesteisiin. Erinomainen lisä tankkaus- ja palautumisjuomiin. Pakattu Suomessa.

 

Ainekset: Beeta-alaniini 100 %

Vuorokausiannos: 3 g

Pakkauskoko: 1000 g

Paras käyttöajankohta: Aterian yhteydessä ja/tai ennen harjoitusta ja/tai harjoituksen jälkeen (erityisesti yhdessä kreatiinin kanssa)

Ominaismaku: Neutraali

Osta nyt

HCT EAA+G

Lisätietoja

Kaikki välttämättömät aminohapot (L-leusiini, L-lysiini, L-valiini, L-isoleusiini, L-fenyylialaniini, L-metioniini, L-treoniini, L-histidiini ja L-tryptofaani) sekä L-glutamiini samassa, jauhemaisessa tuotteessa. Aminohapot ovat kaikki vapaita aminohappoja ja keskenään kehon tarpeisiin nähden optimoidussa suhteessa. Välttämättömiä aminohappoja elimistö ei voi itse valmistaa, vaan ne kaikki täytyy saada ruokavaliosta.

 

EAA+G on erinomainen täsmätuote erityisesti ennen treeniä, treenin aikana ja heti treenin jälkeen nautittavaksi. Välttämättömät aminohapot ovat kaikista proteiineista juuri se tärkein ja olennaisin osa. Ei-välttämättömien aminohappojen merkitys on huomattavasti vähäisempi lukuun ottamatta L-glutamiinia, joka on yksi tärkeimmistä kehon aminohapoista. Monipuolisten ja merkittävien vaikutustensa ansiosta L-glutamiinilla on perusteltu paikkansa välttämättömien aminohappojen rinnalla EAA+G-tuotteessa.

Valmistettu Suomessa.

 

Ravintosisältö/100 g

Energia 1700 kJ/400 kcal

Rasva 0 g

– josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0 g

Hiilihydraatti 0 g

– josta sokereita 0 g

Proteiini 100 g

– josta L-leusiini 20 g

– josta L-valiini 10 g

– josta L-isoleusiini 10 g

– josta L-glutamiini 20 g

– josta L-lysiini 12 g

– josta L-fenyylialaniini 10 g

– josta L-metioniini 6 g

– josta L-treoniini 6 g

– josta L-histidiini 4 g

– josta L-tryptofaani 2 g

 

Ainekset: L-leusiini, L-glutamiini, L-lysiinihydrokloridi, L-valiini, L-isoleusiini, L-fenyylialaniini, L-metioniini, L-treoniini, L-histidiini ja L-tryptofaani.

Vuorokausiannos: 10-20 g (n. 4-8 mittalusikallista; mukana purkissa) vuorokaudessa. Kerta-annos 5-10 g.

Paras käyttöajankohta: Ennen ja jälkeen harjoittelun sekä myös harjoituksen aikana

Ominaismaku: Neutraalihko

 

Osta nyt

HCT Whey Power

Lisätietoja

Korkealaatuinen heraproteiini isossa pakkauskoossa edulliseen hintaan. Erinomainen aminohappokoostumus, korkeat haaraketjuisten aminohappojen (BCAA) ja glutamiinihapon pitoisuudet. Erinomainen päivittäiseen käyttöön ja palautumisjuomiin. Instantoitu eli sekoittuu helposti eikä vaahtoa. Edistää lihasmassan kasvua ja säilymistä sekä luuston pysymistä normaalina.

Valmistettu Suomessa.

Maut: Maustamaton, suklaa ja mansikka.

Pakkauskoko: 4 kg

Ravintosisältö / 100 g jauhetta Maustamaton

Energia 1712 kJ/403 kcal

Rasva 6,9 g

 josta tyydyttyneitä rasvahappoja 4,9 g

Hiilihydraatteja 9,8 g

 josta sokereita 9,8 g

Proteiinia 81 g

Suolaa 0,2 g

 

Ravintosisältö / 100 g jauhetta Mansikka

Energia 1707 kJ/402 kcal

Rasva 6,8 g

 josta tyydyttyneitä rasvahappoja 4,8 g

Hiilihydraatteja 11,5 g

 josta sokereita 9,6 g

Proteiinia 78 g

Suolaa 0,2 g

Ravintosisältö / 100 g jauhetta Suklaa

Energia 1691 kJ/398 kcal

Rasva 7,7 g

 josta tyydyttyneitä rasvahappoja 5,5 g

Hiilihydraatteja 9,8 g

 josta sokereita 9,3 g

Proteiinia 78 g

Suolaa 0,2 g

Raaka-aineet Maustamaton: Heraproteiinikonsentraatti ja emulgointiaine (soijalesitiini).

 

Raaka-aineet Maustetut: Heraproteiinikonsentraatti, aromiaine (mansikan makuinen: luontainen ja luontaisenkaltainen mansikka-aromi / Suklaa: kaakaojauhe), emulgointiaine (soijalesitiini) ja makeutusaine (asesulfaami K).

 

Osta nyt

HCT Gainer

Lisätietoja

Varmatoiminen ja supertehokas painonlisääjä. Jos tavoitteenasi on todellinen massanlisäys ja lihaskasvu, niin tässä on siihen toimiva ratkaisu. Tinkimätön sekoitus parhaita proteiininlähteitä (heraproteiini ja maitoproteiini) yhdistettynä riittävään hiilihydraattimäärään takaavat lihasmassan kasvun nopeammin kuin milloinkaan ennen. Nauttimalla kolme annosta HCT Gaineria normaalien ruokailujesi lisäksi (joko jälkiruokana ruokailujen jälkeen vähentämättä normaalin syödyn ruoan määrää aterialla tai ylimääräisinä välipaloina normaalien aterioiden välillä), lisäät päivittäistä energiansaantiasi käsittämättömät 1400 kcal! Tämä takaa ja varmistaa, että painosi todella nousee lihastesi turvotessa nopeammin kuin koskaan ennen ja salilla rauta kevenee jatkuvasti. Jos olet aina haaveillut lihaksikkaasta vartalosta ja isoista lihaksista, niin nyt on aika tehdä unelmista totta. Herkullisina makuina mansikka ja suklaa.

Valmistettu Suomessa.

Maut: Suklaa ja mansikka.

Pakkauskoko: 4 kg

Ravintosisältö / 100 g jauhetta Mansikka

Energia 1665 kJ/392 kcal

Rasva 3,2 g

 josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,2 g

Hiilihydraatteja 66,8 g

 josta sokereita 6,3 g

Proteiinia 25,2 g

Suolaa 0,1 g

Laktoosi 2,4 g

Ravintosisältö / 100 g jauhetta Suklaa

Energia 1660 kJ/388 kcal

Rasva 4,2 g

 josta tyydyttyneitä rasvahappoja 1,9 g

Hiilihydraatteja 63,4 g

 josta sokereita 6,1 g

Proteiinia 25,4 g

Suolaa 0,1 g

Laktoosi 2,3 g

Raaka-aineet: Maltodekstriini, heraproteiinikonsentraatti, maitoproteiini-isolaatti, aromiaine (mansikan makuinen: luontainen ja luontaisenkaltainen mansikka-aromi / Suklaa: kaakaojauhe), emulgointiaine (soijalesitiini) ja makeutusaine (asesulfaami K).

HCT Power Protein Combi

Lisätietoja

Kahden korkealaatuisen proteiinin, heran ja maitoproteiinin yhdistelmä. Paras mahdollinen valinta päivittäiseksi proteiinilisäksi kuten myös tee-se-itse palautumisjuomien proteiiniksi: heraproteiini imeytyy erittäin nopeasti ja maitoproteiini puolestaan imeytyy huomattavasti heraproteiinia hitaammin. Valitsemalla HCT Power Protein Combin proteiiniksesi saat kaiken, mitä proteiini voi tarjota.

Valmistettu Suomessa.

Maut: Mansikka ja suklaa

Pakkauskoko: 4 kg

Ravintosisältö / 100 g jauhetta Mansikka

Energia 1679 kJ/395 kcal

Rasva 7,2 g

 josta tyydyttyneitä rasvahappoja 4,9 g

Hiilihydraatteja 8,6 g

 josta sokereita 8,1 g

Proteiinia 79 g

Suolaa 0,2 g

Laktoosi 8,1 g

Ravintosisältö / 100 g jauhetta Suklaa

Energia 1695 kJ/399 kcal

Rasva 6,2 g

 josta tyydyttyneitä rasvahappoja 4,3 g

Hiilihydraatteja 10,3 g

 josta sokereita 8,4 g

Proteiinia 80 g

Suolaa 0,2 g

Laktoosi 8,4 g

Raaka-aineet: Heraproteiinikonsentraatti, maitoproteiini-isolaatti, aromiaine (mansikan makuinen: luontainen ja luontaisenkaltainen mansikka-aromi / Suklaa: kaakaojauhe), emulgointiaine (soijalesitiini) ja makeutusaine (asesulfaami K).

HCT Malto

Lisätietoja

Maissista valmistettu korkealaatuinen maltodekstriini. Matalan De-lukunsa ansiosta lähes neutraalin makuinen. Erinomainen hiilihydraattien lähde tankkaus-, palautumis- ja urheilujuomiin. Kätevä käyttää ja annostella pakkauksessa mukana olevan mitan ansiosta. Pakattu Suomessa.

Maut: Maustamaton

Pakkauskoko: 4 kg

Ravintosisältö / 100 g jauhetta

Energia 1620 kJ/389 kcal

Rasva 0 g

 josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0 g

Hiilihydraatteja 95 g

 josta sokereita 6 g

Proteiinia 0 g

Suolaa 0 g

Raaka-aineet: Maltodekstriini.

HCT Recover

Lisätietoja

Erinomainen palautumisjuoma kaikkiin lajeihin. 
Sekoitus laadukkaita proteiininlähteitä (heraproteiinikonsentraatti ja hydrolysaatti sekä maitoproteiini-isolaatti ja haaraketjuiset aminohapot) viimeisimmän tieteellisen tiedon mukaan koostettuna yhdessä kreatiinin ja maltodekstriinin kanssa takaavat tehokkaan palautumisen kaikkein rankinpienkin treenien jälkeen.

Valmistettu Suomessa.

Maut: Suklaa ja mansikka.

Pakkauskoko: 4 kg

Ravintosisältö / 100 g jauhetta Mansikka

Energia 1558 kJ/367 kcal

Rasva 4,7 g

 josta tyydyttyneitä rasvahappoja 3,3 g

Hiilihydraatteja 48,55 g

 josta sokereita 3,3 g

Proteiinia 41,3 g

 josta BCAA 8,2 g

Suolaa 0,2 g

Kreatiini 7 g

Ravintosisältö / 100 g jauhetta Suklaa

Energia 1530 kJ/360 kcal

Rasva 4,7 g

 josta tyydyttyneitä rasvahappoja 3,3 g

Hiilihydraatteja 48,5 g

 josta sokereita 3,3 g

Proteiinia 41 g

 josta BCAA 7,9 g

Suolaa 0,2 g

Kreatiini 7 g

Raaka-aineet: Maltodekstriini, heraproteiinikonsentraatti, kreatiinimonohydraatti, maitoproteiini-isolaatti, hydrolysoitu heraproteiinikonsentraatti, aromiaine (mansikan makuinen: luontainen ja luontaisenkaltainen mansikka-aromi / Suklaa: kaakaojauhe), emulgointiaine (soijalesitiini), L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini ja makeutusaine (asesulfaami K).